KATALOG BIBLIOTEKI W KONSTANCINIE-JEZIORNIE

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 2 pozycje o tematyce: Kuchnia regionalna Polska
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Smaki Polski : zwiedzaj Polskę ze smakiem : przewodnik kulinarny po Polsce

AUTOR:

Stępowski, Robert.

POZ/ODP:

Robert Stępowski.

ADRES WYD.:

Rawa Mazowiecka : Roster Group, 2018.

HASŁA:

  1. Kucharstwo
  2. Kuchnia regionalna - Polska
  3. Turystyka kulinarna - Polska
  4. Polska - kultura - 21 w.

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS FIZYCZ.:

111 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

001000633090

63309

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Turystyka kulinarna

AUTOR:

Woźniczko, Magdalena.

POZ/ODP:

Magdalena Woźniczko, Tadeusz Jędrysiak, Dominik Orłowski.

ADRES WYD.:

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2015.

HASŁA:

  1. Kuchnia regionalna - Polska
  2. Produkt regionalny - prawo wspólnotowe europejskie
  3. Produkt regionalny - Polska
  4. Turystyka kulinarna - Polska

OPIS FIZYCZ.:

255, [1] s. : il. kolor. ; 24 cm.

SYGNATURA:

39

KOD/INWENT:

001000587379

58737

UWAGI:

Bibliogr. s. 247-[256].

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW