KATALOG FILII SKOLIMÓW

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 1 pozycję o tematyce: Dziedzictwo kulinarne
Filia w Skolimowie                                         MARC21 Italia na talerzu
Tytuł oryginału: "On va déguster l`Italie, ".

AUTOR:

Gaudry, François-Régis

POZ/ODP:

François-Régis Gaudry & Alessandra Pierini & Stéphane Solier & Ilaria Brunetti ; tłumaczenie Agnieszka [>>]

ADRES WYD.:

Kraków : Znak Koncept, 2022.

HASŁA:

  1. Dziedzictwo kulinarne
  2. Gastronomia
  3. Kuchnia włoska
  4. Kultura stołu
  5. Produkt regionalny
  6. Zwyczaje żywieniowe
  7. Włochy
  8. Przepisy kulinarne
  9. Przewodnik tematyczny
  10. Publikacja bogato ilustrowana

WYDANIE:

Wydanie I.

OPIS FIZYCZ.:

463, [1] strona : fotografie, ilustracje, mapy, portrety ; 34 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

002000330842

33084

UWAGI:

Na okładce podtytuł: wszystko o kuchni włoskiej. Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie. Bibliografia na stronie 462. Indeksy.

DOSTĘPNOŚĆ:

Została wypożyczona
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni

WYPOŻYCZYŁ:

Nr karty: 016418 od dnia:2024-02-12
Przetrzymana, termin minął: 2024-04-12

REZERWACJE:
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW