LDR | | 01041cam|a2200289|i|4500 |
001 | | n 20181012181108064782 |
005 | | 2018-10-12 |
008 | | 181012s2018 pl |000 0 pol c |
020 | _ _ | a 9788365853684 |
040 | _ _ | a DZE d PIA_K-J |
041 | 0 _ | a pol |
100 | 1 _ | a Kapela, Jaś d (1984- ). |
245 | 1 0 | a Polskie mięso : b jak zostałem weganinem i przestałem się bać / c Jaś Kapela. |
246 | 3 0 | a Jak zostałem weganinem i przestałem się bać |
250 | _ _ | a Wydanie I. |
260 | _ _ | a Warszawa : b Wydawnictwo Krytyki Politycznej, c 2018. |
300 | _ _ | a 331, [5] stron : b ilustracje ; c 21 cm. |
650 | _ 4 | a Weganizm |
650 | _ 4 | a Mięso x produkcja i handel z Polska y 1990-. |
650 | _ 4 | a Drób x hodowla z Polska y 1990-. |
650 | _ 4 | a Ból u zwierząt |
650 | _ 4 | a Chów przemysłowy x personel x warunki pracy y 1990-. |
650 | _ 4 | a Chów przemysłowy z Polska y 1990-. |
655 | _ 7 | a Reportaż y 1990-. z Polska |
920 | _ _ | a 978-83-65853-68-4 |
980 | _ _ | a 613.261 |