LDR | | 00950cam a2200277 i 4500 |
001 | | n 20211005105007053342 |
005 | | 20220408112929.0 |
008 | | 220408s2010 pl a |001 0 pol c |
020 | _ _ | a 9788381516136 |
040 | _ _ | a KR 197/KH c KR 197/KH d KR 197/MM d PIA K_J |
041 | 1 _ | a pol h eng |
100 | 1 _ | a Anderson, Warren R. d (1939- ). |
245 | 1 0 | a Domowe wędzenie żywności / c Warren R. Anderson ; [tł. Olga Kwiecień-Maniewska]. |
246 | 1 _ | a Mastering the craft of smoking food i Tyt. oryg.: |
260 | _ _ | a Warszawa : b Wydawnictwo RM, c 2010. |
300 | _ _ | a 256 s. : b il. ; c 24 cm. |
504 | _ _ | a Indeks. |
650 | _ 9 | a Wędzarnictwo |
650 | _ 9 | a Konserwacja żywności |
650 | _ 9 | a Żywność x magazynowanie |
655 | _ 9 | a Poradnik |
655 | _ 9 | a Przepisy kulinarne |
700 | 1 _ | a Kwiecień-Maniewska, Olga. e Tł. |
710 | 2 _ | a Wydawnictwo RM. |
920 | _ _ | a 9788381516136 |