KATALOG FILII SŁOMCZYN

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Domowe wędzenie żywności
Tyt. oryg.: "Mastering the craft of smoking food ".

LDR
00950cam a2200277 i 4500
001
n 20211005105007053342
005
20220408112929.0
008
220408s2010 pl a |001 0 pol c
020
_ _
a 9788381516136
040
_ _
a KR 197/KH c KR 197/KH d KR 197/MM d PIA K_J
041
1 _
a pol h eng
100
1 _
a Anderson, Warren R. d (1939- ).
245
1 0
a Domowe wędzenie żywności / c Warren R. Anderson ; [tł. Olga Kwiecień-Maniewska].
246
1 _
a Mastering the craft of smoking food i Tyt. oryg.:
260
_ _
a Warszawa : b Wydawnictwo RM, c 2010.
300
_ _
a 256 s. : b il. ; c 24 cm.
504
_ _
a Indeks.
650
_ 9
a Wędzarnictwo
650
_ 9
a Konserwacja żywności
650
_ 9
a Żywność x magazynowanie
655
_ 9
a Poradnik
655
_ 9
a Przepisy kulinarne
700
1 _
a Kwiecień-Maniewska, Olga. e Tł.
710
2 _
a Wydawnictwo RM.
920
_ _
a 9788381516136

Pobierz rekord w formacie ISO2709