KATALOG BIBLIOTEKI W KONSTANCINIE-JEZIORNIE

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Domowe wędzenie żywności
Tyt. oryg.: "Mastering the craft of smoking food, ".

LDR
00991nam a2200301 i 4500
001
n 20141007145946053342
005
20141007145946.0
008
130909s2013 pl a |001 0 pol
020
_ _
a 9788377730775
040
_ _
a WA N c WA N
041
1 _
a pol h eng
100
1 _
a Anderson, Warren R. d (1939- ).
245
1 0
a Domowe wędzenie żywności / c Warren R. Anderson ; [tł. Olga Kwiecień-Maniewska].
246
1 _
a Mastering the craft of smoking food, i Tyt. oryg.:
250
_ _
a Wyd. 2.
260
_ _
a Warszawa : b Wydawnictwo RM, c cop. 2013.
300
_ _
a 256 s. : b il. ; c 24 cm.
504
_ _
a Indeks.
650
_ 4
a Wędzarnictwo
650
_ 4
a Żywność x konserwacja
650
_ 4
a Żywność x magazynowanie
655
_ 4
a Poradniki
655
_ 4
a Przepisy kulinarne
700
1 _
a Kwiecień-Maniewska, Olga. e Tł.
710
2 _
a Wydawnictwo RM.
920
_ _
a 978-83-7773-077-5
980
_ _
a 637.5.033/.035

Pobierz rekord w formacie ISO2709