LDR | | 00990nam a2200301 i 4500 |
001 | | n 20141009172549057952 |
005 | | 20141009172549.0 |
008 | | 140805s2014 pl a |001 0 pol |
020 | _ _ | a 9788377732175 |
040 | _ _ | a WA N c WA N |
041 | 1 _ | a pol h eng |
100 | 1 _ | a Anderson, Warren R. d (1939- ). |
245 | 1 0 | a Domowe wędzenie żywności / c Warren R. Anderson ; [tł. Olga Kwiecień-Maniewska]. |
246 | 1 _ | a Mastering the craft of smoking food, i Tyt. oryg.: |
250 | _ _ | a Wyd. 3. |
260 | _ _ | a Warszawa : b Wydawnictwo RM, c cop. 2014. |
300 | _ _ | a 255 s. : b il. ; c 24 cm. |
504 | _ _ | a Indeks. |
650 | _ 4 | a Wędzarnictwo |
650 | _ 4 | a Żywność x konserwacja |
650 | _ 4 | a Żywność x magazynowanie |
655 | _ 4 | a Poradniki |
655 | _ 4 | a Przepisy kulinarne |
700 | 1 _ | a Kwiecień-Maniewska, Olga. e Tł. |
710 | 2 _ | a Wydawnictwo RM. |
920 | _ _ | a 978-83-7773-217-5 |
980 | _ _ | a 637.5.033/.035 |