KATALOG BIBLIOTEKI W KONSTANCINIE-JEZIORNIE

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Nauka w kuchni : przełomowe historie sztuki kulinarnej
LDR
00846cam#a2200253USR4500
001
n 20190213145231053342
005
20190213135802.0
008
190213020192019 pl 000 0 p
020
_ _
a 9788324055654
040
_ _
a BSTOK M d GLO d SWD d PIA_K-J
041
0 _
a pol
100
1 _
a Kuźmiński, Michał d (1981- )
245
1 0
a Nauka w kuchni : b przełomowe historie sztuki kulinarnej / c Michał Kuźmiński.
260
_ _
a Kraków : b Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, c 2019.
300
_ _
a 342, [6] stron ; c 21 cm.
650
_ 4
a Osobliwości
650
_ 4
a Technologia żywności
650
_ 4
a Jedzenie (czynność)
650
_ 4
a Kwarki
655
_ 4
a Opracowanie
710
2 _
a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
920
_ _
a 978-83-240-5565-4
980
_ _
a 641.5

Pobierz rekord w formacie ISO2709