LDR | | 00846cam#a2200253USR4500 |
001 | | n 20190213145231053342 |
005 | | 20190213135802.0 |
008 | | 190213020192019 pl 000 0 p |
020 | _ _ | a 9788324055654 |
040 | _ _ | a BSTOK M d GLO d SWD d PIA_K-J |
041 | 0 _ | a pol |
100 | 1 _ | a Kuźmiński, Michał d (1981- ) |
245 | 1 0 | a Nauka w kuchni : b przełomowe historie sztuki kulinarnej / c Michał Kuźmiński. |
260 | _ _ | a Kraków : b Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, c 2019. |
300 | _ _ | a 342, [6] stron ; c 21 cm. |
650 | _ 4 | a Osobliwości |
650 | _ 4 | a Technologia żywności |
650 | _ 4 | a Jedzenie (czynność) |
650 | _ 4 | a Kwarki |
655 | _ 4 | a Opracowanie |
710 | 2 _ | a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak |
920 | _ _ | a 978-83-240-5565-4 |
980 | _ _ | a 641.5 |