LDR | | 00931nam a2200265 i 4500 |
001 | | n 20211102164755010302 |
005 | | 20211102165014.0 |
008 | | 211102s2021 pl a |000 0 pol c |
020 | _ _ | a 9788381912709 |
040 | _ _ | a LUBL M c LUBL M d LUBL M d KR U d WA N |
100 | 1 _ | a Kasprzyk-Chevriaux, Magdalena |
245 | 1 0 | a Sztukamięs ze szlachtuza : b nieopowiedziana historia mięsa / c Magdalena Kasprzyk-Chevriaux. |
246 | 3 0 | a Nieopowiedziana historia mięsa |
250 | _ _ | a Wydanie I. |
260 | _ _ | a Wołowiec : b Wydawnictwo Czarne, c 2021. |
300 | _ _ | a 326, [2] strony : b ilustracje ; c 23 cm. |
504 | _ _ | a Bibliografia, netografia na stronach 311-324. |
650 | _ 7 | a Kuchnia polska 2 DBN |
650 | _ 7 | a Mięso 2 DBN |
651 | _ 7 | a Polska 2 DBN |
655 | _ 7 | a Opracowanie 2 DBN |
710 | 2 _ | a Wydawnictwo Czarne |
920 | _ _ | a 978-83-8191-270-9 |
980 | _ _ | a 637.5 |