LDR | | 01263nam a2200337 i 4500 |
001 | | n 20220813103721070555 |
005 | | 20220813104713.0 |
008 | | 220813s2022 pl |000 0 pol c |
020 | _ _ | a 9788324084159 |
040 | _ _ | a LUBL M c LUBL M d LUBL M d WA N d KR U d PIA_K-J |
041 | 1 _ | a pol h ita |
100 | 1 _ | a Cesari, Luca d (1984- ) |
245 | 1 0 | a Historia makaronu w dziesięciu daniach : b od tortellini do carbonary / c Luca Cesari ; tłumaczenie Mateusz Kłodecki. |
246 | 1 _ | a Storia della pasta in dieci piatti : b dai tortellini alla carbonara, i Tytuł oryginału: |
246 | 3 0 | a Od tortellini do carbonary |
250 | _ _ | a Wydanie I. |
260 | _ _ | a Kraków : b Znak Koncept, c 2022. |
300 | _ _ | a 333, [3] strony ; c 21 cm. |
500 | _ _ | a Na okładce: Kulinarna podróż przez wieki. |
586 | 8 _ | a Premio Bancarella della Cucina, 2021 |
650 | _ 7 | a Kuchnia włoska 2 DBN |
650 | _ 7 | a Kultura stołu 2 DBN |
650 | _ 7 | a Makaron 2 DBN |
651 | _ 7 | a Włochy 2 DBN |
655 | _ 7 | a Opracowanie 2 DBN |
655 | _ 7 | a Przepisy kulinarne 2 DBN |
700 | 1 _ | a Kłodecki, Mateusz e Tłumaczenie |
710 | 2 _ | a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak |
920 | _ _ | a 978-83-240-8415-9 |
980 | _ _ | a 392.8(450) |