KATALOG BIBLIOTEKI W KONSTANCINIE-JEZIORNIE

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Historia makaronu w dziesięciu daniach : od tortellini do carbonary
Tytuł oryginału: "Storia della pasta in dieci piatti : dai tortellini alla carbonara,".
"Od tortellini do carbonary "

LDR
01263nam a2200337 i 4500
001
n 20220813103721070555
005
20220813104713.0
008
220813s2022 pl |000 0 pol c
020
_ _
a 9788324084159
040
_ _
a LUBL M c LUBL M d LUBL M d WA N d KR U d PIA_K-J
041
1 _
a pol h ita
100
1 _
a Cesari, Luca d (1984- )
245
1 0
a Historia makaronu w dziesięciu daniach : b od tortellini do carbonary / c Luca Cesari ; tłumaczenie Mateusz Kłodecki.
246
1 _
a Storia della pasta in dieci piatti : b dai tortellini alla carbonara, i Tytuł oryginału:
246
3 0
a Od tortellini do carbonary
250
_ _
a Wydanie I.
260
_ _
a Kraków : b Znak Koncept, c 2022.
300
_ _
a 333, [3] strony ; c 21 cm.
500
_ _
a Na okładce: Kulinarna podróż przez wieki.
586
8 _
a Premio Bancarella della Cucina, 2021
650
_ 7
a Kuchnia włoska 2 DBN
650
_ 7
a Kultura stołu 2 DBN
650
_ 7
a Makaron 2 DBN
651
_ 7
a Włochy 2 DBN
655
_ 7
a Opracowanie 2 DBN
655
_ 7
a Przepisy kulinarne 2 DBN
700
1 _
a Kłodecki, Mateusz e Tłumaczenie
710
2 _
a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
920
_ _
a 978-83-240-8415-9
980
_ _
a 392.8(450)

Pobierz rekord w formacie ISO2709