KATALOG FILII SŁOMCZYN

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Mistrzowie makaronu : sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto
Tytuł oryginału: "Mastering pasta : the art and practice of handmade pasta, gnocchi, and risotto,".
"Sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto "

LDR
01440nam a2200361 i 4500
001
n 20210714143849037354
005
20210719113723.0
008
210719s2021 pl o |001 0 pol c
020
_ _
a 9788324073108
040
_ _
a WA N c WA N d WA N d KR U d PIA K_J
041
1 _
a pol h eng
245
0 0
a Mistrzowie makaronu : b sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto / c Marc Vetri, David Joachim ; zdjęcia Ed Anderson ; tłumaczenie Dorota Malina.
246
1 _
a Mastering pasta : b the art and practice of handmade pasta, gnocchi, and risotto, i Tytuł oryginału:
246
3 0
a Sztuka własnoręcznego wyrabiania makaronu, gnocchi i risotto
250
_ _
a Wydanie I.
260
_ _
a Kraków : b Znak JednymSłowem, c 2021.
300
_ _
a 271, [1] strona : b fotografie ; c 26 cm.
500
_ _
a Tekst także na wyklejkach.
504
_ _
a Bibliografia na stronach 264-265. Indeks.
650
_ 7
a Kuchnia włoska 2 DBN
650
_ 7
a Makaron 2 DBN
650
_ 7
a Risotto 2 DBN
655
_ 7
a Książka kucharska 2 DBN
655
_ 7
a Poradnik 2 DBN
655
_ 7
a Publikacja bogato ilustrowana 2 DBN
700
1 _
a Vetri, Marc e Autor
700
1 _
a Joachim, David e Autor
700
1 _
a Anderson, Ed. e Fotografie
700
1 _
a Malina, Dorota e Tłumaczenie
710
2 _
a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
920
_ _
a 978-83-240-7310-8
980
_ _
a 641.55/.56

Pobierz rekord w formacie ISO2709