KATALOG BIBLIOTEKI W KONSTANCINIE-JEZIORNIE

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 15 pozycji o tematyce: Gotowanie
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Potrawy z kurczaka

AUTOR:

Willan, Anne.

POZ/ODP:

Anne Willan ; [tł. z ang. Maria Derkacz-Strybel].

ADRES WYD.:

Warszawa : "Wiedza i Życie", cop. ||1998.

SERIA:

101 Praktycznych Porad

TEMATYKA:

* Gotowanie* kulinaria* potrawy z kurczaka

OPIS FIZYCZ.:

101, [1] s. : fot. kolor. ; 19 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

001000381410

38141

UWAGI:

Oryg. : "Cooking with chicken".

DOSTĘPNOŚĆ:

 Pozycja jest niedostępna
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Potrawy z ryb

AUTOR:

Kuroń, Maciej

POZ/ODP:

Maciej Kuroń ; [współpr. autorska Stanisław Pelczar].

ADRES WYD.:

Wrocław : Wydaw. Dolnośląskie, 1998.

SERIA:

Gotujemy z Kuroniem

TEMATYKA:

* kulinaria* gotowanie* potrawy z ryb

OPIS FIZYCZ.:

80, [2] s. : fot. kolor. ; 22 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

001000392065

39206

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Przepisy jarskie i wegetariańskie : smaczna kuchnia dla Twojego zdrowia, urody i dobrego samopoczucia

AUTOR:

Duży, Małgorzata.

POZ/ODP:

Małgorzata i Norbert Duży.

ADRES WYD.:

Katowice : "Sadhana", 1998.

SERIA:

Joga Sukcesu

TEMATYKA:

* Gotowanie* dania jarskie* dania wegetariańskie* przepisy jarskie* przepisy wegetariańskie

OPIS FIZYCZ.:

92 s. : rys. ; 21 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

001000381267

38126

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Sałatki

AUTOR:

Kuroń, Maciej

POZ/ODP:

Maciej Kuroń ; [współpr. autorska Stanisław Pelczar].

ADRES WYD.:

Wrocław : Wydaw. Dolnośląskie, 2000.

SERIA:

Gotujemy z Kuroniem

TEMATYKA:

* Kucharstwo* kulinaria* gotowanie* sałatki

OPIS FIZYCZ.:

62, [2] s. : fot. kolor. ; 22 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

001000409701

40970

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Konstancinie-Jeziornie                    MARC21 Smak : życie i jedzenie
Tytuł oryginału: "Taste : my life through food,".

AUTOR:

Tucci, Stanley

POZ/ODP:

Stanley Tucci ; przełożyła Małgorzata Glasenapp.

ADRES WYD.:

Warszawa : Marginesy, 2023.

HASŁA:

  1. Tucci, Stanley (1960- )
  2. Aktorzy amerykańscy
  3. Dziennikarze kulinarni
  4. Gotowanie
  5. Kuchnia włoska
  6. Reżyserzy amerykańscy
  7. Scenarzyści amerykańscy
  8. Stany Zjednoczone (USA)
  9. Autobiografia

WYDANIE:

Wydanie pierwsze.

OPIS FIZYCZ.:

317, [3] strony ; 21 cm.

SYGNATURA:

929 TUCCI S.

KOD/INWENT:

001000710289

71028

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    

1 2

  WYDRUK KATALOGÓW